Home / Vijesti / Crna Hronika / Albanac iskasapio Srbina u Beču nakon što je djevojci rekao ovo

Albanac iskasapio Srbina u Beču nakon što je djevojci rekao ovo

Perica Gavrilović (37), vlasnik ugostiteljskog objekta u Beču ubijen je rano jutros u bečkoj opštini Ottakringer kada mu je napadač albanske nacionalnosti, posle kraće svađe, zabio nož u grudi.

Do obračuna nožem došlo je nakon što su Srbin, i njegov prijatelj (28) dali kompliment jednoj djevojci. Muškarac koji je bio u društvu te djevojke posvađao se sa njima i potom izvadio nož i izbo obojicu.

Portparol bečke policije Tomas Kajblinger rekao je da su dva prijatelja, navodno u 4:30 ujutro šetala u ulici Otakringerstrasse, u kojoj se nalazi i kafić ubijenog.

Kada su vidjeli jedan par jedan od njih obratio se djevojci i navodno kazao da je ‚‚čudo što se u tako sitnim satima može sresti na ulici tako lijepa žena”. Na to je izbila svađa između pratioca žene i dvojice muškaraca, tokom koje je on napao Srbe. Obojica su zadobili ubode, kao i posjekotine u gornjem dijelu tijela.

Napadač i djevojka su, uspjeli prije dolaska patrole policije da pobjegnu, a žrtve uboda ležale su teško povrijeđene na trotoaru. Njima je odmah ukazana medicinska pomoć, te su prebačeni u Klinični centar Beča (AKH).

Neposredno po dolasku u AKH ugostitelj srpskog porijekla podlegao je zadobijenim povredama, dok je njegov pratilac operisan.

(Izvor:Avaz.ba)

loading...

Check Also

KAKAV PREOKRET: Mape koje pokazuju šta su Putin i Asad za godinu dana uradili u Siriji, evo ko je porazio ID (MAPA)

Tekuća godina bila je najuspešnija za Sirijsku arapsku armiju od početka rata u Siriji. SAA …

}