Home / Sport / Bahati borac izazivao je u ringu svog debelog protivnika i prijetio mu da će ga odmah nokautirati. Debeljucina osveta je bila BRUTALNA!

Bahati borac izazivao je u ringu svog debelog protivnika i prijetio mu da će ga odmah nokautirati. Debeljucina osveta je bila BRUTALNA!

Veoma je važno da profesionalni borci pred početak svakog meča uđu u zonu intenzivne koncentracije. Međutim, kada vidite jako ‘nabrijanog’ borca, odnosno sa jako intenzivnim ponašanjem pred sami meč, mnogi u njemu automatski vide i pobjednika. Međutim, sljedeći video će vam dokazati da nije baš uvijek tako…

Britanski borac James Thomson ušao je u ring pokazivajući svoje perfektno nabildano tijelo, te u cilju da što više zastraši protivnika. Sa druge strane imao je protivnika koji uopšte nije vodio previše računa o svom tijelu, Rusa Aleksandra Emelianenka.

Odmah nakon što je označen početak borbe, Thompson je na svog protivnika nasrnuo kao bijesan bik, no nakon kratke razmjene udaraca, ‘dosadni i obični’ Rus ga je zakucao za pod!

Pogledajte video:

loading...

Check Also

Neymar: U Paris nisam došao zbog novca, već da stvaram historiju.

Fudbalski svijet jučer se okrenuo naopačke jer je transfer vrijedan 222 miliona eura završen, a …

}