Home / Vijesti / Crna Hronika / CELA PORODICA UMEŠANA?! Otkriveno GDE je Jelena UBIJENA pre nego što joj je telo PRENESENO na nasip

CELA PORODICA UMEŠANA?! Otkriveno GDE je Jelena UBIJENA pre nego što joj je telo PRENESENO na nasip

Otkriveni novi detalji

Zoran Marjanović se navodno 2. aprila prošle godine posvađao i potukao sa suprugom Jelenom u njihovoj porodičnoj kući u Borči. Kako se nezvanično saznaje, onesvestio ju je, a onda je uz pomoć drugih ukućana preneo u kupatilo, gde je nesrećna žena zverski ubijena sa čak 34 udarca u glavu. Nakon toga, Jelelnino telo je umotano u ćebe ili tepih i bačeno u kanal pored nasipa u Borči, gde je nađeno sledećeg dana, u zoru 3. aprila.

Ovo je najverovatnije scenario ubistva Jelene Marjanović, tvrde policijski inspektori koji skoro 18 meseci svakodnevno rade na istrazi slučaja koji je šokirao celu Srbiju. Do ovakvog zaključka došli su analizom svih tragova koje su našli.

Cela porodica upletena?

Sagovornik blizak istrazi, jedan od policajaca koji godinu i po dana traga za ubicom, kaže da su svi operativci od samog starta bili uvereni da su suprug Zoran, ali i drugi članovi porodice Marjanović učestvovali u zločinu.

– Zoran i Jelena su se 2. aprila najpre žestoko posvađali u kući u Borči. Povod za svađu je najverovatnije bila nena odluka da se razvede i iseli iz kuće…Zoran ju je u naletu besa udario u glavu i onesvestio. Potom ju je, uz pomoć nekoga od ukućana, odneo u kupatilo. Međutim, Jelena je tamo u jednom trenutku došla sebi, nasrnula na Zorana i dokačila ga noktima. U tom haosu, Zoran ili neko od ukućana je dohvatio neki tupi predmet i njime krvnički izudarao Jelenu po glavi, sve dok je nije ubio – otkriva izvor blizak istrazi.

-Za sada je teško sa sigurnošću utvrditi da li su smrtonosne udarce zadali Zoran, njegov brat Miloš, otac Vladimir ili majka Zorica. Međutim, sasvim smo ubeđeni da su Jelenu potom svi zajedno umotali u neki tepih ili ćebe, a onda su telo odvezli kolima do obližnjeg nasipa, gde je sutradan pronađena u kanalu. Odmah posle zločina, kupatilo su detaljno oprali i očistili “varikinom” kako bi prikrili tragove – dodao je izvor.

Da Jelena nije ubijena pored nasipa u Borči na mestu gde je 3. aprila 2016. godine pronađen njen leš ubeđen je i veštak Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja (CFI) u Novom Sadu. On je, na zahtev porodice žrtve, sa timom specijalista uradio delimičnu rekonstrukciju zločina.

– Osim detaljne pretrage mesta gde je pronađen Jelenin leš, naša analiza zasnovana je i na izjavama članova porodica Marjanović i Krsmanović. Odgovorno tvrdimo da je Jelena nije ubijena u kanalu, već da je tu donesena mrtva – potvrđuje Šipka.

Šipka dalje navodi da je od trenutka kada je Jelena zadobila smrtonasne udarce do nejnog prenošenaj u kanal prošlo ne više od 20 minuta, zbog čega se nameće zaključak da je mesto ubistva u blizini.

– Na njenom licu nije bilo mnogo krvi, iako je najviše udaraca dobila u glavu, što upućuje na to da je ubijena na drugoj lokaciji. Takođe, smatramo da je ubica imao najmanje jednog pomagača i da je Jelenino telo bilo pod vodom više sati, što je i razlog zašto psi tragači u noći između 2. i 3. aprila 2016. nisu mogli da ga nanjuše. Pored toga, prsti su joj bili tretirani najverovatnije varikinom, kako bi se uklonili biološki tragovi ubice – dodao je Šipka.

loading...

Check Also

KAKAV PREOKRET: Mape koje pokazuju šta su Putin i Asad za godinu dana uradili u Siriji, evo ko je porazio ID (MAPA)

Tekuća godina bila je najuspešnija za Sirijsku arapsku armiju od početka rata u Siriji. SAA …

}