Home / Vijesti / Crna Hronika / Detalji neviđene drame: Upucao svastiku i badžu, ženu izbo nožem, punicu isjekao, pa se objesio

Detalji neviđene drame: Upucao svastiku i badžu, ženu izbo nožem, punicu isjekao, pa se objesio

Neviđena porodična drama odigrala se noćas kod Priboja kada je 63-godišnji R. T. upucao svoju bivšu svastiku i njenog supruga, zatim svoju bivšu suprugu i njenu majku ranio nožem, a potom se objesio.

Kako su javili srbijanski mediji, R. T. je naoružan nožem i lovačkim karabinom upao u kuću R. R. (63) i poslije kraće svađe ispalio jedan metak koji je pogodio muža bivše svastike u grudni koš.

Najvjerovatnije, ispaljeni metak se odbio od zida i pogodio u plećku njegovu bivšu svastiku D. R. (63).

Pomahnitali R.T. je potom potegao nož i zario ga u grudi bivše supruge M. T. (60), a zatim nasrnuo i na punicu D. R. (80) koju je isjekao nožem po rukama.

Svastikin muž i bivša supruga, od koje se nije zvanično razveo, ali sa kojom nije živio zajedno, a kojoj je sječivo prošlo tik pored srca, operisani su noćas u užičkoj bolnici i prema nezvaničnim informacijama van su životne opasnosti.

Punica i svastika zbrinute su u pribojskoj bolnici. R.T. je nedugo poslije izašao iz kuće, gdje je pronađen obješen. Od izvora bliskih porodici se saznaje da je on, navodno, bivši liječeni alkoholičar, koji je više puta prijavljivan za porodično nasilje.

(Izvor:Faktor.bA)

loading...

Check Also

KAKAV PREOKRET: Mape koje pokazuju šta su Putin i Asad za godinu dana uradili u Siriji, evo ko je porazio ID (MAPA)

Tekuća godina bila je najuspešnija za Sirijsku arapsku armiju od početka rata u Siriji. SAA …

}