Home / Šokantno / Izrešetao ga je pred njegovom devojkom, a ona se saplela i izbegla sigurnu smrt (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Izrešetao ga je pred njegovom devojkom, a ona se saplela i izbegla sigurnu smrt (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Odjednom se pred njima pojavio čovek sa pištoljem koji je pucao u Valoka sa leđa i nastavio da puca čak i kada je ovaj pao

Brutalno ubistvo dogodilo se na Floridi kada je muškarac upucan 13 puta u stilu “egzekucije”, a njegova devojka je bila pored njega. Ubistvo se dogodilo na parkingu ispred riblje pijace.

Geri Valok (34) snimljen je na kameri obezbeđenja kada je ulazio sa svojom devojkom u kola ispred prodavnice morskih plodova oko pola šest popodne.

Odjednom se pred njima pojavio čovek sa pištoljem koji je pucao u Valoka sa leđa i nastavio da puca čak i kada je ovaj  pao.

Valok je proglašen mrtvim na mestu, a njegova devojka koja je sve to videla, izvukla se bez povrede. Policija kaže da je verovatno slučajno pala u panici što joj je spasilo život.

Policija pokušava da otkrije više detalja o zločinu, a za sada je poznato da je Valok bio Jamajčanin koji je živeo u Americi sa ćerkom vrlo kratko.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

loading...

Check Also

Silovao Je I Ubio Devojčicu (4), A Onda Su Ga Pogubili U Centru Grada: Osvetu Su Snimali Do Jezivog Kraja! (FOTO) (VIDEO)

Jedan pedofil iz Jemena je pogubljen zbog silovanja i ubistva devojčice (4) u glavnom gradu …

}