Home / Zanimljivosti / Izvrijeđao ženu zbog toga što se porodila u autu a onda je dobio itekakav odgovor…

Izvrijeđao ženu zbog toga što se porodila u autu a onda je dobio itekakav odgovor…

Često pročitamo nešto što nas stvarno iznenadi i zvuči nam ludo. Tako je ovaj slučaj izazvao brojnr komentare i rasprave.

Svjesni smo da muškarci često znaju biti bezobrazni i često ne pokazuju dovoljno razumijevanja za svoje djevojke, supruge i sl.

Naime, u emisiji “Neispričane priče iz hitne” na Discovery Channel-u, hirurg dr. Bryan Snyder je ispričao slučaj u kojem je suprug vikao na svoju ženu jer se porodila u njegovom novom autu.

Hitna je nije mogla na vrijeme prebaciti iz auta, a Andrea se ona porodila u njemu. Bebi je pupčana vrpca bila omotana oko vrata, ali na svu sreću porođaj je dobro prošao i beba je rođena zdrava. Svi su bili presretni i to je bilo baš emotivno.

Ubrzo je došao i suprug i ono što je rekao je bilo baš neumjesno i ružno. Umjesto da se raduje što je sve prošlo dobro, on je bio ljut jer mu se sjedište “isprljalo” i kritikovao je Anderu što nije “malo” sačekala s porodom.

Andrea ga je za to udarila šakom u lice. Dobar potez Andrea. Zamislite da se žena porađala i uz sve to bio je rizik, a njen suprug koji treba biti radostan zbog toga što je sve prošlo uredu, ljut je zbog auta i misli na auto.

Izvor: megagiga.info

loading...

Check Also

ON JE PUTINOV MOZAK: Za njega kažu da je novi Raspućin, a evo šta je rekao o Srbima i Hrvatima!

Nakon odluke odlazećeg predsednika SAD Baraka Obame o proterivanju 35 ruskih diplomata, navodno uključenih u …

}