Home / Skandal / MITROVIĆU, SRAM TE BILO! MOJA SESTRA ANDREA JE TEK POČELA DA ŽIVI, A SAD JE VIŠE NEMA! Bašanović odgovorio na bestidno otvoreno pismo Željka Mitrovića!

MITROVIĆU, SRAM TE BILO! MOJA SESTRA ANDREA JE TEK POČELA DA ŽIVI, A SAD JE VIŠE NEMA! Bašanović odgovorio na bestidno otvoreno pismo Željka Mitrovića!

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović nastavlja brutalno da zloupotrebljava nacionalnu frekvenciju i građane svakodnevno maltretira vestima i saopštenjima u kojima bestidno napada neistomišljenike Vučićeve vlasti, a poslednja meta njegove pljuvačine je Zoran Bašanović, čiju je i porodicu direktno uvukao u blato svojih otvorenih pisama.

Bašanović, s druge strane, za Kurir ističe da nema nameru da piše otvorena pisma niti da se preko medija dopisuje s bilo kime. Na naše pitanje kako komentariše najbrutalnije napade kojih nisu pošteđeni čak ni njegovi najmiliji, Bašanović podvlači da je u “prljavu rijaliti igru uvučen bez ikakvog razloga”

“Ja nemam nameru da pišem otvorena pisma bilo kome, niti da se dopisujem preko medija sa bilo kim. Neka ovo bude moje saopštenje za javnost. Moram samo u zaštitu svog integriteta da se osvrnem na medijsko dopisivanje između Željka Mitrovića i Saše Mirkovića i ne bi to bilo ništa neobično, jer danima čitamo i gledamo njihove prepiske, da sinoć Željko Mitrović nije u taj njihov rijaliti ubacio i mene bez ikakvog razloga! U svojim narkomanskim fantazijama izrekao je gomilu najprljavijih i najmonstruoznijih laži i izmišljotina o meni! Da li neko može da zamisli da jedna takva moralna nakaza i njegovi nalogodavci pričaju kako ne treba u međusobne konflikte uvlačiti porodice. Ja se sa tim potpuno slažem, ali u mom slučaju se ne radi o diranju porodice. Željkov sin Aleksandar je pregazio moju sestru Andreu Bojanić, ćerku mog ujaka Sava Bojanića, na pešačkom prelazu u njenoj 17. godini, kad je tek počela da živi. Mi kao porodica već nekoliko godina čekamo sudski epilog, koji po svoj prilici nije ni počeo! I još mi poručuje da je on moja noćna mora, zaboravljajući da je on za celu moju porodicu već godinama noćna mora. Mitroviću, sram te bilo! Naše Andree više nema među nama! Toliko od mene zarad istine”, poručio je Bašanović.

On se za Kurir osvrnuo i na prljave optužbe da je hapšen i privođen pravdi u Majamiju, istakavši da se istina lako da proveriti na zvaničnom sajtu suda u Floridi.

“Ja sam 9. maja 2013. godina na sudu u Floridi oslobođen svih optužbi i vraćena mi je kaucija, sa mogućnošću da mogu da tužim državu Ameriku zbog nesporazuma i propusta u postupku. To sve može da se proveri na zvaničnom sajtu suda u Floridi”, naveo je Bašanović.

Izvor: Kurir

Advertisement
loading...

Check Also

Šokantni intervju Nade Topčagić: Govorila o posljednjim danima Jelene Marjanović, a otkrila i tajne pojedinih kolegica

Nada Topčagić je nakon gostovanja u emisiji Grand specijal rekla Saši Popoviću da se povlači …

}