Home / Skandal / SKANDAL TRESE SRBIJU! Ana Brnabić nije prošla BEZBEDONOSNU PROVERU jer je strani agent?!

SKANDAL TRESE SRBIJU! Ana Brnabić nije prošla BEZBEDONOSNU PROVERU jer je strani agent?!

Ovo može samo u zemlji Srbiji. Srpske službe bezbednosti izvršile su kompletnu bezbedonosnu proveru Ana Brnbić tu bezbedonosnu proveru nije prošla jer je ustanovljeno da je u svojoj bliskoj profesionalnoj prošlosti bila zaposlena kao službenik privatno-državnog vojno-obaveštajnog sistema jedne strane velike zemlje. Ona je kao pripadnik NVO a kasnije kao ministarka i danas kao premijer vlade Republike Srbije u stalnom kontaktu sa predstavnicima dve strane obaveštajne službe sa kojima ostvaruje verovali ili ne gotovo svakodnevne kontakte.

I pored činjenice da Mutava nije prošla bezbedonosnu proveru prvo kao ministarka a kasnije i kao premijer ona se ipak nalazi na tom mestu jer je njeno postavljenje službama bezbednosti objašnjeno kao „viša sila“. Ta viša sila je niko drugi do predsednik države Aleksandar Vučić koji je insistirao da se ona postavi kao premijer iako to krši višedecenijska pravilai zakone čime se strahovito bezbedonosno opterećuje država i čitav bezbedonosni i administrativni sistem.

Na žalost ov ne treba niko da čudi jer je i predsednik Aleksandar Vučić u redovnim kontaktima sa predstavnicima najmanje tri obaveštajne službe, dve sa zapada i jedne sa istoka. U vladi su kao konsultanti i savetnici koji rade na „reformama“ angažovani stranci koji su svi do jednog na platnom spisku država iz kojih dolaze i koji u samom vrhu srpske vlasti koordiniraju aktivnosti povodom stvaranja nezavisnog Kosova i Metohije.

Sam predsednik Aleksandar Vučić vodi redovnu komunikaciju i koordiniše sopstvene aktivnosti sa najmanje dva predstavnika strane obaveštajne službe koji mu dostavaljaju i analitiku vezanu za trenutni političku situaciju u zemlji. Upravo su predstvanici tih stranih obaveštajnih službi u direktnom okruženju predsednika Vučića oni koji ga ohrabruju da nastavi započete „reforme“ i pokaže „hrabrost“ kada je stavranje nezavisnog Kosova i Metohije u pitanju. Upravo su oni ti koji objašnjavaju i daju talking points predsedniku Vučiću da mu njihove vlade neće praviti probleme zbog medijskog mraka i cenzure koja vlada u zemlji kao ni da neće praviti problem zbog rušenja Ustavno-pravnog poredka sve dok on bude radio po stvaranju nezavisnog Kosova i Metohije.

Zato nijedna NVO koju u Srbiji finansiraju stranci niti jedan jedini put nije napala predsednika Vučića iako je stanje ljudskih prava u Srbiji alarmanto jer imamo slučajevi da u zemlji postoje politički zatvorenici, da se politički zatvorenici u zatvorima bukvalno ubijaju i da je u zemlju ponovo ubeden verbalni delikt gde se zbog neslaganja sa veleizdajničkom i antisrpskom politikom predsednika Vučića dobijaju višegodišnje zatvorske kazne.

U vladi i ministarstvima se danas nalazi na desetine stranaca od kojih je velika većina završila vrhunske obaveštajne škole u zemljama iz kojih dolaze. Njihovo prisustvo u institucijama države i vlasti opravdava se nekakvom konsultantskom i savetničkom ulogom koju imaju u procesu pridruživanja EU a to nije ništa drugo do eufemizam za legendu koje obaveštajne službe stvaraju kako bi omogućile lakšu delatnost i kretanje njihovih špijuna u kako sami kažu neprijateljskim redovima.

Izvor: Srbijadanas.net

loading...

Check Also

[VIDEO] Tinejdžerka odlučila da proda nevinost kako bi kupila IPHONE 8: U hotelskoj sobi dočekao je šok

Tinejdžerka Xiao Chen na jednom online forumu objavila je kako prodaje svoju nevinost za 20 …

}