Home / Sport / SKANDALOZAN VIDEO TOKOM PATROLE: Mirko Alvirović besan kao nikada, vozač autobusa pustio volan na kritičnom prelazu da bi ga napao što snima(VIDEO)

SKANDALOZAN VIDEO TOKOM PATROLE: Mirko Alvirović besan kao nikada, vozač autobusa pustio volan na kritičnom prelazu da bi ga napao što snima(VIDEO)

Voditelj SAT emisije nije mogao da veruje šta gleda tokom snimanja. Ne verujemo ni mi

Poznato je koliko poznati voditelj Mirko Alvirović u svojoj emisiji SAT se trudi da gledaoce upozna sa putevima do omiljenih turističkih destinacija, alternativnim pravcima, rupama na putu, upozoravajuće krivine, najbolja mesta za odmor…

Poznato je i da emisiju vodi uvek umerenim glasom vodi emisiju, kroz koju prenosi i ispituje najpotrebnije informacije koje su potrebne putnicima koji na odmor odlaze u susedne države.

Ono što je emisiju emitovanu prošlog vikenda razlikuje od prethodnih jeste ljutitost, bes koju je Alvirović pokazao kada je ugledao pun autobus koji mimo propisa prelazi preko prilično oštećenog mosta.

Sve je počelo kod ulaza u mesto Šljivovica (Zlatiborski okrug). Na putu ka granici sa Crnom Gorom dolazi se do mosta na kojem zbog radova dolazi do suženja kolovoza. Tu kreće drama.

Alarmantne fotografije napuklog asfalta, zbog kojeg je bilo neophodno staviti montažni prelaz preko oštećenog dela, doneo je zabranu za kamione i autobuse.

– Zaista je opasno ovuda prolaziti. Oštećen most, stavljena metalna konstrukcija koja omogućava putničkim vozilima da smeju ovde da idu. Zabranjena je ovde vožnja za vozila preko 3.5 tone – napravio je ponati voditelj kraći uvod u “problematiku”, a onda slobodno možemo reći na osnovu njegovog glasa zagrmeo besan zbog onoga što se pojavilo pred njegovim očima.

– Ali, ovo što gledamo… je da se čoveku digne kosa na glavi. Autobus prelazi preko ove metalne konstrukcije, iako je to zabranjeno, a pun je putnika.

– Kad se nešto desi, kad se sve ovo sruši, pitaćemo se ko je kriv. Ovo je nedopustivo – govorio je Alvirović, vidno uznemiren dok se na smimku vidi i vozač autobusa koji se očigledno buni što ga je patrola SAT emisije uhvatila da prolazi onuda kuda ne bi trebalo.

Širi ruke, negoduje prema Alviroviću koji je u tom trenutku bio van vozila i gledao ka autobusu. Sklanja obe ruke sa volana autobusa punog putnicima, dok se svađa i tako čini još jednu neshvatljivu stvar.

Čini se, dovoljno da se debelo zamislite i da pojačate pažnju u vožnji. Pogledajte kompletnu situaciju poslednje emisije. Konkretno, traje od 12:50 do 13:40 minuta.

Foto:Printskrin youtube/RTS SAT – Zvanični kana
Izvor:Telegraf

loading...

Check Also

Englez brutalno nokautirao Srbina, pa se okrenuo i počeo da slavi: Nije mogao da veruje šta je usledilo (VIDEO)

Bojan Veličković je poražen od Darena Tila na UFC Roterdamu, ali je pokazao veliko srce …

}