Home / Sport / Uznemirujući video: Bivši UFC teškaš umro je nakon nokauta

Uznemirujući video: Bivši UFC teškaš umro je nakon nokauta

Tim Hague (34) bio je u bolnici dva dana s teškim krvarenjem u mozgu nakon boksačkog meča protiv Adama Braidwooda u Kanadi. Triput je bio u nokdaunu prije kobnog nokauta nakon kojeg se bivši UFC teškaš više nije probudio.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Hague je borilačku karijeru počeo 2006. godine u trećoj sezoni Ultimate Fightera. Pozivnicu UFC-a dobio je nakon devet pobjeda u deset nastupa. Debitirao je pobjedom protiv Pata Barryja, ali nakon dva poraza u nizu UFC mu nije produljio ugovor.

Vratio se u UFC 2010. godine uskočivši umjesto Chada Corvina na UFC 113 protiv Joeya Beltrana. Izgubio je jednoglasnom sudačkom odlukom. Posljednju borbu u UFC-u imao je protiv Matta Mitrionea 2011. godine, izgubio je nokautom u prvoj rundi.

U MMA karijeri ima 21 pobjedu i 13 poraza. Prebacio se na bok u kojem je također startao pobjedom, ali nakon toga je triput zaredom izgubio.

Posljednji poraz koštao ga je života…

 

Check Also

Ove tek otkrivene tajne informacije o ogromnoj sili vojske Severne Koreje dokazuju da se sprema na ozbiljan napad u kome bi moglo biti više od milion mrtvih

Većina ljudi ne zna mnogo o izolovanoj zemlji zvanoj Severna Koreja. Ono što znamo jeste …